Post by olinridcuna on Feb 10, 2022 7:00:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler daha fazla mücevher ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu sevdim. İlkini beğendiyseniz, kesinlikle bunu da beğeneceksiniz. Yeni karakterlerin hepsi çok havalı. Kahvaltı öğle ve akşam yemeği olanlar. Bu oyunu kontrol et.
Şimdi okula gidemiyorum.
Çok sıkıcı hiç bağımlılık yapmıyor
Seviyem hızlı, el göz teması kurmalı, daha hızlı olacak, çocukların daha fazla dışarıda yemek yemesini isteyeceğini düşünüyorum. Kenneth
Bu uygulama çok iyi ve önemli çünkü onunla yemek yapmayı öğrenebilirsin
Çok şiddetlik oynuyorum, çok sıkıcı geçiyorum... hızlı ve yaygın bir oyun, analık para da ağırlıklı ve yoğun bölümlerden geçiyor. tavsiye ederim.
oyunu indiremiyorum...
Burger Shop 2 Alkalmi kec
Çok iyi bir oyun. Ben de 1. bölümü oynamıştım ama sadece burger ve onunla ilgili şeyleri içeriyordu ama 2. bölümde o kadar çok şeyden etkilendim ki ekmek, waffle, tavuk, ızgara canavar, haşlanmış yemek gibi pek çok şey bulduk n daha pek çok şey sadece onu seviyorum
Dürüst olmak gerekirse, sıkıldıysanız, ilk harika zaman öldürücü kadar iyi, sürükleyici bir hikaye, komik diyaloglar ve bir yemek pişirme oyunu için harika bir konsept! 10/10
Bu oyun harika!!! Tüm kursları var ve ilkinden daha iyi. Bu oyunu indirmelisiniz 🎮
Burger Shop (Bölüm 1) çok daha iyi
bu iyi bir oyun odaklanmaya devam et
Çok Güzel Ve Keyifli Bir Oyun, Çok Seviyorum, Reklamsız, Çok İyi Seviyeler, Yemekler O Kadar Lezzetli Görünüyor ki Oraya Gidip Yemek İstiyorum😂 . Genel Olarak, Süper Harika Bir Oyun, Herkese Bu Oyunu Oynamasını Tavsiye Ederim, Burger Shop 3 İstiyorum Lütfen!
Uyarıcı olmayan, ilgi çekici hikayeden yoksun, tekrarlayan
Gerçekten yeni insanlara ihtiyacım var, aynı kişiye defalarca hizmet etmek sıkıcı oluyor
Çok güzel ama karışık
Burger Shop 2 Казуальные vjsi
Burger Shop 2 Alkalmi poif
Bu oyun çok israf hiç indirmeyin 😡😡😡😡
Bu oyun berbat, asla sipariş vermeye izin vermiyor ve kalitesi berbat
Eğlence
BORING BORING BORING...SEVİYELERİ TEKRARLAMAK ZORUNDA OLMAMALISINIZ
güzel oyun ama çok güzel değil
Düşündüğümden Çok Daha Kolay...! Olurdu! Parçaları herhangi bir sırayla yapabileceğiniz için, hallelujah! 😁
Müşteriler için sabır yok
Orijinal Burger Shop'u sevdim ve devamını buldum. Orijinali saymakla bitmeyecek kadar çok kez oynadım ve sonunda 0 kurabiyeyle en uç noktayı yendim! Bu oyunla ilgili tek sorunum ses. Shop 2'den normal oyun seslerinin kaldırılıp kaldırılmadığından veya sesle ilgili bir sorun olup olmadığından emin değilim ama ilk oyunun tüm olağan ses efektleri gitti. Tek duyduğum müzik. Gelişmiş ayarlarda alternatif sese bile geçtim. Geliştiricilerden herhangi bir geri bildirim harika olurdu. Aksi takdirde, bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum.
Beş verirdim ama şu anda oyunla ilgili sorun yaşıyorum. Ürünü müşteriye götürmez, balonunun hemen önünde takılır ve müşteri çıldırır ve gider. Dün gece iyi çalışıyordu.
Gud zaman öldürmek için
Eğlenceli oyun ama çok fazla reklam var. oynamak istememe neden oluyor
Bu gerçekten güzel bir oyun ve bunu çok takdir ediyorum! Neye hizmet etmek istediğinizi seçebildiğiniz ve zamanınızı kolayca geçirebildiğiniz için gerçekten eğlenceli ama bir şey söylemek istiyorum ki, uzman modu çözülemez. Bunu yapmak gerçekten imkansız ama biri yaparsa bana haber versin!!
Bu iyi bir oyun, ekstra bir şey yok ya da herhangi bir şey, iyi bir zaman geçirme etkinliği
uygun değil sahne bilge değil
Bu oyunun geliştiricilerine tavsiyede bulunmak isterim, aptal şeker ezme güncellemeleri her hafta daha fazla seviye değil ve kral oyunları para içinde yüzüyor. Beyler bir oyun yaptınız ve 1. ve 2. seviyelerde bıraktınız lütfen daha fazlasını yapabilirsiniz. N seviye ekleyerek güncellemeye başlayın.
Sevdim!! ben ve çocuklarım yıllardır Burger Shop oynuyoruz! ! 2. Kısım da en az 1. Kısım kadar eğlenceli ve KAHVALTI'yı kim sevmez!!🥰😍🥰
Bu bir goog ama bu leable mod mony
Bu ilginç ve oyunu seviyorum
Bu bizi çok iyi,Heyecan verici bir oyun şimdiye kadar görmüştüm..Oyunun grafikleri güzel,kalitesi de iyi..Oyunu heyecanlı kılan birçok seviye var..ve bunların çok sayıda yiyecek ve çeşidi var..indirmelisiniz bu oyun..
Dürüst olmam gerekirse, ilkini daha çok seviyorum ama belki bu sadece benim. İlk oyunu oynamasaydım bu oyunu daha çok sevecektim.
Burger Shop 2 Alkalmi kec
Burger Shop 2 Казуальные vjsi
Çok güzel ama reklamlar çok
Kelimenin tam anlamıyla oynadığım en iyi oyunlardan biri. Tüm seviyeleri tamamladığımı ve yeniden yüklemeye ve tekrar tekrar oynamaya devam ettiğimi düşünmesini çok seviyorum. Bence bu en iyi oyun olabilir.
Bu çok sinir bozucu bir oyun ve onu yüklemeyi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, bu oyun çok kötü👎👎👺👹
İnternetinizi kapatirsaniz reklam cikmiyor bence mikemmel bir oyun
İyi ama hata yapmak çok kolay. Bir sonraki güncellemede daha fazla seviye, tarif, restoran ve karakter eklemelisiniz. 2018'de piyasaya çıktığından beri oynuyorum. İlkinden biraz daha zorlu ve 2021'de bir burger dükkanı 3 diliyorum! Tek dezavantajı, bazen tüm ilerlemenizi silmesidir. Bir sonraki güncellemede istediğim bir diğer şey, yeniden inşa edilen restoranın tüm seviyelerinde mükemmel bir puan alırsanız bir hediye alacaksınız.
Çok güzel bir oyun kesinlikle 5 yıldız hak etti
Bu oyunu seviyorum. Keşke daha fazla seviye olsaydı. Birçok kez tamamladım. Sonra tekrar indirin. Komik ve bazen kalbiniz hızlanıyor. Gerçekten harika...
Glow Block Puzzle Başsındırma afxq
sıkıldım ama yine de iyiydi
Kötü bir oyun . Hiç indirmeyin.
Harika
Burger Shop 2 Alkalmi poif
Göründüğü gibi değil..çok kötü
Oyun harika veki soru şu : Bu oyun eğlencesi ile farkı ne ?
Bu oyunu her zaman sevmişimdir. Yıllar önce bilgisayarımda oynardım, şimdi kullandığımız tüm farklı gadget'larımız vardı. Eğlenceli, bağımlılık yapıcı, oynaması kolay ve her yaş için uygun. Küçük bir indirim karşılığında reklamları kaldırabilirsiniz. Herhangi bir para harcamak veya enerji için saatlerce beklemek zorunda kalmadan sizi eğlendirmek ve diken üstünde tutmak için birçok farklı zorluk ve seviye. Çok yönlü bir oyun. Keşke bunun gibi eğlenceli ve kâr etmeyen daha fazla oyun olsa. Bu oyun için teşekkürler.