(Android/iOS) Mother Simulator: Virtual Baby hack s nekonečnými peniazmi
Feb 10, 2022 6:54:13 GMT -5
Post by olinridcuna on Feb 10, 2022 6:54:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack s nekonečnými peniazmi ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Toto je taká škaredá hra Táto hra sa mi nepáči, je tam toľko chýb a odhlási sa mi do telefónu Myslím, že by sme túto aplikáciu nemali inštalovať, opravte problémy s chybami, sú tam veci, ktoré sa mi nepáčia táto hra č. 1 je len toľko reklám po 1 hre, reklamy práve vybuchli Nenávidím túto hru tak veľmi a musíte zaplatiť, aby ste odomkli všetky darčeky bez reklám, chlapci, toto je len hra a vy nie nemusím platiť draho, ak opravíte tieto chyby, dám vám viac 4 hviezdičiek 🙄🙄🙄🙄😠😠😠😠😡
Dobrá aplikácia a tak dobrá, ale pomôžte mi, nemôžem nosiť dieťa v deň 7. UŽ SOM REŠTARTUJEM, ALE NEVIEM DIEŤA NOSŤ ANI DRŽAŤ, OPRAVTE TÚTO CHYBU.
Úžasné rodičovské hry. Potrebujete manžela, viac detí, viac ľudí a sestričku, aby sa postarali o dieťa aj jeho matku. Už sa neviem dočkať, kedy bábätko vyrastie. 😀
Milujem túto hru, ale s novou aktualizáciou, ale teraz, keď hádžem veci, vyblednú cez pevné predmety a steny a uviaznu na miestach mimo dosahu, nové kreslené rozprávky sa dajú použiť iba raz, aj keď sa špinavé plienky dotknú podlahy. Teraz už nerobia ten hnedý znak, teraz robia aj žltý štvorec, myslím si, že by ste si mali pridať kúpanie na šprinte spolu s hygienickým stavom a používaním rôznych mydiel a uterákov a celý vonkajší priestor okrem minihier, odviedli ste skvelú prácu 👏
Nepáči sa mi táto hra, pretože musíte vymeniť plienku, je hnusná, vyčnieva z nej kukajúca časť a keď dáte dieťaťu bábo a je s ním hotové, musíte ho znova a znova čistiť, odporúčam vám túto hru nesťahovať nevieš variť, nevieš odomknúť iné dvere, iba zadný dvor, nesťahuj si túto hru, pls litsen
Táto hra je v pohode Mám rovnaký problém ako všetci ostatní s klávesmi, aj keď hrám na tablete, stále sa mi kazia, takže som ju ohodnotil jednou hviezdičkou, pretože robí lepšie hry, prosím.
Toto je najhoršia hra, akú som kedy videl.. Myslím, že som si ju nainštalujem, ale na prvý krát má toľko reklám, že ju používam takú peknú, ale potom ju používam, ale nefunguje, zlyhá, zobrazuje chybu alebo ukončí dôvod ?? Hodnotím to 1 hviezdičkou, pretože to nie je také dobré, hahah, opravte to.
Maman Simulateur: Bébé virtuel Simulation kzt
Je to veľmi dobrá hra, ale problém je, že nevieme nájsť kľúče od haly a dvora. Preto som tejto hre dal 4 hviezdičky. Videl som aj iné recenzie a takmer všetci ľudia majú rovnaký problém. Niektorí ľudia majú problém s reklamami, ale riešenie je, že môžeme obrátiť našu čistý off pri hraní, ale kľúčom k haly a gárd je veľmi ťažké nájsť. Mohli by ste nám povedať, alebo nám dajte náznak kľúče. Prosímeee. Inak je to veľmi dobrá hra.
Ďakujem za skvelú hru, všetky dvere 🚪 sú odomknuté, ale dvere na chodbe nie sú otvorené 🤔
Pekné, páči sa mi to, ale niekedy príde reklama
Milujem túto hru, ale dôvod, prečo som jej dal 3 hviezdičky, je ten, že nemôžem nájsť kľúče, hľadal som všade okolo domu, ale stále nemôžem, môžu mať rady alebo niečo, čo by bolo oveľa lepšie. Doslova takmer vždy, keď sú pridávané, ako každú minútu, pls môžeme mať menej pridávania, je to trochu otravné, ale aj tak ďakujeme, milujeme hru.
Super ❤️10/10
Naozaj sa mi páči hra, ale celá pointa je šťastná, príliš veľa reklám, ale bola to naozaj zábavná materská hra
Mother Simulator: Virtual Baby Simulyatorlar jdo
Je to také hlúpe a nenačíta sa to tak hroznú hru nehrajte
Je to celkom fajn hra dostala som sa po 63 deň no a ani som nenašla kluč. Ale už má to ani veľmi nebaví.Nic tam nie je nové.
Je to v poriadku, ale potom, čo máte dcéru a vaše dieťa si pýta disk, a keď som to urobil, povedalo nie nie nie, je to tak ragerdosg
Maman Simulateur: Bébé virtuel Simulation kge
Je to skvelá hra, len je tam veľa doplnkov, ako by som mohol byť uprostred hry a bum a nenávidím, že som na niečom 70. úrovni a stále mi to neodomklo halu, ale je to neprijateľné a jediné, čo mi dáva darčeky
Milujem túto hru, ale je tu niečo, čo neznášam, nemôže byť manžel trochu nápomocný okolo domu a kamarátka mi nemôže pomôcť aspoň s domácimi prácami, ako je to, čo robí, len sa smeje a ja môžem“ t nájsť kľúče od haly a dvora ďakujem
V hre to fungovalo pár dní a teraz to stále padá, reštartoval som telefón a všetko.. stále to padá a naozaj som chcel hrať túto hru 😭😩
Hra je v poriadku, ale keď sa niekedy pokúšam zodvihnúť dieťa, musím si pozrieť reklamu, lezie mi to na nervy 😑😑😑☹😤
Mother Simulator: Virtual Baby Simulácie jsw
Milujem hru, je to zábava! Ale je tu veľa reklám, ale úprimne, naozaj dobrá herná grafika je dobrá a všetko, čo by som chcel, aby dcéra chcela robiť viac, ako len to, aby som jej každých 15-20 sekúnd upravoval vlasy.
Je to priateľské k deťom, ale má veľa reklám a prajem si, aby ste nemuseli platiť, aby ste nedostali reklamy, ale je to naozaj zábavné a namiesto platenia za obývačku alebo kúpeľňu ho môžete jednoducho odomknúť počas dní, je to zábava, ale príliš veľa reklám!!!
Hre som dal 2 hviezdičky, pretože môj mobil bol pred hraním na nohách. Vyzerá to veľmi dobre, ale myslím si, že je to pre mňa zlá hra 😔😔
Mother Simulator: Virtual Baby Simuliaciniai hmz
Milujem túto hru, ale mám jeden problém, že sa už nemôžem dostať do hry Hral som asi 1 týždeň a teraz som sa ju pokúsil zahrať znova, vyhodilo ma to z hry. Prosím opravte to 😫 Naozaj si to chcem zahrať znova
Páči sa mi táto hra, ale naše reklamy sú nudné
OK v prvom rade... Myslím, že je to celkom dobrá hra. veľmi pekne ďakujem, že ste si prečítali moju recenziu a teraz som jej dal 4 ☆ hodnotenie, pretože jediný problém bol v tom, že pri výmene plienky sa okamžite vložili pixely a možno ste si mohli dať ako... malé šortky alebo niečo iné. NEMÔŽEM PRESTAŤ HRAŤ TÚTO HRU HAHA!!!!!☆☆☆☆♡(Som len dieťa)
Zábavná hra I hop, môžete pridať nejaké veci, napríklad niečo iné, čo môžete robiť v Budem to nazývať lobby, kde nie ste ja som na úrovni ako viac vecí, ktoré môžete získať s hernými peniazmi a vecou v noci takže takto je noc, spíte a dieťa pre niečo plače alebo niečo robí v noci, čo vás zobudí, že nápad ďakujem za čítanie prajem pekný deň
Dis je skvelý
Toľko reklám, ale stále dobré, ale má časovač
Nepáči sa mi, že vždy, keď sa niečoho dotkneš alebo niečo zdvihneš, je tam reklama alebo dve, nevedel som nič vrátiť ako som to zdvihol, vedel som to len hodiť, tiež nie ako že kúpeľňa bola zamknutá až do deviateho dňa alebo čo, nevidím svoju osobu, nechápem to... tiež pohyb osoby je zvláštny. Odinštaloval som hru.
zasekol som sa na obrazovke načítavania ok, toto je úprava, spustila sa, ale vystúpim z hry a začala sa načítavať zaseknutá
Je to dobrá hra, ale dieťa pije mlieko, keď sa otočím!🙄😭😭😅
túto hru Páči sa mi toľko! Ale možno by mohlo dôjsť k interakciám, keď nie ste cez deň s manželom a najlepším priateľom a ešte viac, čo môžete robiť, keď deň nerobíte?
Páči sa mi to a keď je to ťažké, nie je to také zlé, ale je tu príliš veľa reklám, takže si choďte nainštalovať teraz, je to zadarmo. ahoj, chráň sa pred infikovanými....
Strašné pomaled a sekalo to takže iba jedna hviezda 🤬🤬🤬😓😞
PK XD - Play with your Friends Dobrodružné pte
Vždy visí. Nedá sa ovládať, opravte to
Kedykoľvek som sa pokúsil preskočiť deň, aj keď som na svojich údajoch stále hovoril, že sa načítavajú reklamy, pretože som na úrovni 13 a nemohol som dokončiť úroveň, takže chcem preskočiť úroveň
Ahoj toto je najhoršia hra, keď hrám, vždy visí, kým ju nemôžem hrať a veľmi ma nenávidí a tiež som nedal tejto 5 hviezdičke, pretože je to ešte horšia hra a tiež všetky 5 hviezdičky sú falošné, toto je horšie Hovorím Ti. 😑😑😑
Táto hra je na hovno, nemôžem sa ani pohnúť, pretože je PRÍLIŠ LAGGICKÁ... a hudba hrá, keď je môj telefón vypnutý. A jediné, čo sa hýbe, je moje dieťa A to mi hovorí, aby som pohol kamerou, keď JA NEMÔŽEM ANI POHYBOVAŤ. (UPOZORNENIE POZOR) NESTIAHNUJTE TÚTO APLIKÁCIU A NIE, NIE SOM KAREN
Dobrá hra, ale nemôžem nájsť kľúč od haly Túto hru hrám už nejaký čas, ale nemôžem ho nájsť